Despre Mine

Cine sunt si de ce sa colaboram?

Freelancer si Designer Web

 Serviciile mele de web design se adreseaza companiilor si persoanelor care isi doresc o prezenta online de calitate si sunt dispusi sa aiba rabdare pana cand obtin rezultatul dorit. Ma implic in fiecare proiect si nu ma opresc pana cand un client nu este multumit!

Ce servicii iti pun la dispozitie?

Site-uri de prezentare

Ai deja o afacere reala sau prestezi servicii si vrei un website prin care sa atragi mai multi clienti? Ma voi asigura ca vei avea o prezentare profesionala si vei lasa vizitatorilor o impresie placuta. In cazul in care doresti si un blog personal, aceasta sectiune va fi implementata gratuit.

Magazine online

Un magazin online implica mult mai putine costuri decat unul fizic, fiind o idee de afacere excelenta. Te voi ajuta sa-l construiesti si sa-i adaugi toate functiile. Ofer inclusiv solutii pentru cei care vor sa vanda produse digitale.

Continut optimizat SEO

Te voi ajuta sa creezi continutul pentru paginile cele mai importante si ma voi asigura ca website-ul tau o sa apara in cautarile Google.

Ce beneficii ai daca decizi sa colaboram?

  • Site-ul tau ramane in siguranta: Te ajut sa cumperi host si domeniu, care vin cu servicii avansate de protectie. Pe langa certificatul SSL, exista back-up automat, protectie anti-DDoS si filtru anti-spam. La cerere, se pot implementa mai multe servicii asemanatoare.
  • Transmiti credibilitate: Stiu cat de importanta este imaginea unei firme pe piata si te asigur ca site-ul tau va arata bine. Designul este unul responsive si se adapteaza la ecranul oricarui dispozitiv. Primesti un logo personalizat, iar tema este una premium.
  • Ajungi mai sus in Google: Pentru ca optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, realizez doar proiecte adaptate corespunzator la cerintele motoarelor de cautare.

O estimare exacta se va face doar in urma unei discutii prin email sau la telefon. Realizez modificari pana cand esti multumit de rezultat. Pot sa ma ocup si de modificarea unui design deja existent.

Vrei sa discutam? Contacteaza-ma completand formularul de mai jos!

11 + 8 =